Friday, October 15, 2010

Projek by ABC : Build A House in 30 days

Celik mata hari ini terus on Mrs. Acer Amir , lepas mandi terus menghadap awek saye tuh . Check email . Ada yang penting ke tak ? . Then pergi ke dashboard blog Amir dan satu entri oleh Joe telah menarik minat Amir untuk terus klik pada pautan tersebut . Salah satu blog yang Amir selalu baca entri - entri tuan empunya . Menarik sangat . Entri tersebut adalah promosi untuk Projek by ABC : Build A House in 30 days . Satu rancangan reliti oleh Aiz dan FCU Production . Comel sangat rancangan ini . Sebab ia adalah usaha sama Aiz dan adik beradiknya . Memang sempoi idea ni . Sampai hari ini , sudah 4 episode dihasilkan . Setiap episod hanya 2 minit . Tengok lah . Korang pakai Stimix 4 mbps takkan lah nak tengok video yang nie tak boleh kan ? Mari support anak Malaysia kita .

Build A House in 30 days


Satu rancangan realiti yang di terbitkan oleh Aiz dan adik-adiknya untuk menjayakan misi membina sebuah rumah dalam masa 30 hari . Sehingga kini episod yang berjaya dirakam dan diterbitkan sudah 4 episod !! . Gempak weyh . Kreatif gile idea mereka nie . Tak caye ? Tengok sendiri . Pautan video disediakan dibawah

Skrin tembak Episod 1 :
Barisan Pelakon







Skrin tembak Episod 2 :


Skrin tembak Episod 3 :
Pembakaran terbuka . hahaha . ;)

Skrin tembak Episod 4 :
Dah settle robohkan semua ! wow ! :D



WATCH EPISODE 1 HERE !!





Untuk melihat episode yang seterusnya , sila ke pautan dibawah . Terima Kasih .


Membina sebuah rumah selama 30 hari oleh sekumpulan adik-beradik . Mampukah mereka menjayakan misi mereka ini ? Mari ikuti rancangan realiti ini sampai ke penghujungnya para blogger semua .

4 comments:

AiZ said...

hi ^__^ thanks sebab join ^__^ nanti tengok episode 5 k... aiz bagitau pemenangnye dalam video episode 5 ^__^

Amir said...

hehe . welcome2 . baik . tunggu dengan tak sabar nie . selamat maju jaya ! ;)

IN said...

good luck amir :)

Amir said...

@IN

ty , you too :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design