Thursday, November 11, 2010

Counter-Strike Online

Haaa . Game online terbaru yang Amir ketagih main sekarang ini . Memang geram , masa balik Port Dickson try main gune Stimix . Hohoho . Smooth aje . Lagging langsung tidak . Sekali balik KL . Main pakai P1 Wimax tros lagging . Dengan server CSO nya down . Maklum lah gam online baru yang mula nak menapak . Tapi player dari Singapore dah ramai . Sebab asalnya memang datang dari Singapore . Sekarang 2 nation dah ada game ni . iaitu Malaysia dan Singapore .

Game play semua sama macam Counter Strike 1.6 yang biasa tuh . Tapi ada mod sikit lah yang online . Mesti kena ada kelainan . Betol tak ? Haha . Mode itu adalah Zombie Mode . Kalau nak tau lagi . Boleh lah download client dia . Dan tembak orang lain puas-puas! . Owh nikmatnya . Tapi-tapi dia ada sistem rangking taw ? Skang Amir baru Lvl5 . Hehehe . Tak pro ma . Siapa selalu menang game/ kill banyak dari died . Memang cepat naik level . Argh . Itu tak kisah . janji puas tembak orang . Hehehe . Nak mula main boleh download link yang Amir bagi . Hehe . Jom Serang!!!


Gempak . Bila korang kill dia tunjuk ' 1 Kill ' . Kalau kill berturut-turut dapat double kill . Max Amir pernah buat . Triple Kill!! Chahah . Best!

Laman Web Rasmi CSO click sini
Download Installer V103 the latest sini

UPDATE :
2 lagi nation dikenalpasti bermain game ini . Iaitu Brazil dan Philipine :D


Kepada pelajar DCNET UniKL MiiT Sila bagi nickname character anda kat sini :


Amir - Lumination
Ungku - CuLo
Ijat - Johnmabuk
Ammar - Korok
Zakwan - Kakipencacai
Ayie - (Sila comment nama anda)?
Lee - (Sila comment nama anda)?

6 comments:

Anonymous said...

installer tu dah out of date r bro

Amir said...

out of date mende ? Mana mungkin . Direct link ma . ;P

SunShiNe said...

link..yunk nk try men gme neyh..haha

Amir said...

main ler . tpi ade latest nyer installer v014 :P

Yuzz said...

mmg bes game tuh...time fresh(pagi2 atau tgh mlm....guna streamyx...bes r main...tp klu da petang...aiii..susahhh...

lagi pun nk lawan kawan2 sendiri susah pakai network sendirik.

Masih tercari2 kenapa tak boleh nk connect sama room ngan kawan tuh. Ho3

Amir said...

@yuzz

yeke ? add lah friend diorang2 tuh . nnt boleh trace kat room mane diorang lepak :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design