Thursday, November 4, 2010

Orang Yang Tidak Dikenali


Hehe . Entri yang palik pelik pernah Amir buat rasanya . Dah beberapa hari takda mood nak berblogging . Terima Kasih . Akhirnya mood itu kembali . Skrin tembak kat atas ini Amir capture sendiri setelah perasaan agak melucukan sesuatu disitu . Pernah tak blogger semua terjadi seperti pekara diatas . Rancak berchatting di Facebook . Akhir sekali masing-masing tak kenal antara satu sama lain . Even kat dunia nyata pun tak kenal Amir rasa . Memang pelik . Rasa geli pun ada . Hahaha . Kelakar betul orang zaman sekarang ini :)

2 comments:

ayuazami said...

HAHA. ayu slalu kene. aritu kt phone kene gak cmtu.

num tak kenal, tp bile borak, rancak bagai nak rak, cite itu ini, skali tnye, kau sape? oh, kawan lama rupenye.. sorry.
akhirnye t'gelak dua dua :D HAHA

sengal je~ takpe, boleh dapat kawan baru :P kan kan :)

Amir said...

@ayuazami

Hahaha . tau takpe . Kadang2 dunie nie sengal jugak . Boleh terjumpa dan kenal stranger dengan lebih mendalam . chahahahaha. lawak :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design