Tuesday, March 1, 2011

[Review] Blog NobitaSensei


Oke . Seperti yang dijanjikan . Entri review blog secara ringkas untuk blog yang blogwalk blog Amir . Mangsa pertama ialah Nobita Sensei . Pertama kali nak cakap " Header lu gempak bro , tulisan jawi " . Bila tengok header pergh . Tak terfikir nak guna bahasa jawi buat header . Tapi lu bro ? Sure gempak . Haha . Tapi entri . Hati ada taman ini brother Nobita Sensei . Blog ini mengandungi entri yang agak cute-cute icon die . Okeh dah kut nie . Hehe . Orai bro . Thanks sangat-sangat sebab blogwalk ye ;)

Nota Kaki : Entri terakhir Nobita Sensei , Lelaki Mithali . Boleh klik untuk pergi ke legasi beliau ;)

2 comments:

Nobita Sensei said...

Tenkiu sebab sudi review blog gua yang entah hapa-hapa ini.

Amir said...

@Nobita Sensei

Mana ada , blog best lah ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design