Saturday, March 5, 2011

Serious Ke Ada Raksasa Kat Blog Amir Nie ?

Assalamualaikum semua ! Hee . Cube bersopan santun nie . Kihkih . Hari ini Amir cube nak buat entri paling cute . Agak-agak ok tak ? Euwww . Memang tak kena lah dengan Amir nie . HAHA . I am gentlemen , ok ? Peace .

Ada lah sorang blogger nie kan ? Dia datang blogwalk pastu tinggalkan kesan hingus tapak kaki dia dekat shoutbox Amir . Mula-mula baca macam ok je . Tapi pandang lagi sekali . HUMAKAIH ? Haha . Dia shakap ada raksasa kat blog Amir ? Bior bebenor kamu nie nie ? Mike tak tau lah pulak yang mike ade bele raksasa kat blog nie ? Siap main kejor-kejor pulak tuh ? <--- Teringat cerita  Hantu Mak Limah Balik Rumah . Terus kluar loghat Negeri Perak Amir . Hehe . Korang tak caye ? Tengok gambar bawah nie . Bahan bukti yang Amir berjaya kumpul .

Sila klik untuk paparan lebih jelas . TQ .

Korang nak tau tak siapakah blogger tersebut ? Haa . Takmau ah bagitau . Hehe . Oke . Mula-mula review sikit lah pasal blog die ? Oke tak ? Oke kan kan ? Hee . Jum .

Blog dia kan kaler purple . Ala shomel nyer Amir tengok . Header blog dia ada gambar die . Ape Amir perasan mate die kaler hazel . Cam Amir jugak . HAHA . Oke . Stop flirting . HAHA . Memang header blog die comel . Amir pun teringin lah nak buat header macam tuh . Blog beliau tersusun rapi . Then bile Amir gogek-godek , terjumpe satu box kecik je . Biodata beliau lah . Seyes chomel . I likeeee ;)

Oke mari lihat header beliau yang chomel gle tuh . HEHE . Shoutbox pon ade gambor die . HAHA . Banyak betol gambar die ;P


Dah . Dah . Cukup kang puji lebih-lebih blushing lah pulak kan Cik Yana kan ? Hehe . Cik Yana . Raksasa yang awak kejar tuh die tak lari mana . Say Hi to him , Cik Yana . Hehe . Thanks for dropping by at my blog ;)


NOTA KAKI : Kepada Cik Yana , sekiranya anda membaca entri ini . Sila hubungi Amir di FACEBOOK secara rahsia . Ada hadiah misteri untuk anda . PM me for claim the mystery gift . HEHE .

4 comments:

husna mukhtar said...

nak jugak :'(

Cik Yana said...

First time ade blogger wat review bila ada orang mengunjung ke belog dia. Hahaha~ Bagus! Anda telah menunjukkan contoh yang baik kepada blogger lain :)

Amir said...

@husna mukhtar
Hehe . Nak jugak ? Sabar2 . Amir ngah kumpul pengalaman nak buat kontest nie . Tak brape pandai lagi nie . Sabar tau2 ;)

Amir said...

@Cik Yana
Just came out this new idea . Hope ada kebaikan nya berbanding keburukan . Peace ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design