Thursday, April 21, 2011

The Great ChrupChrup Race

Amir buka akaun Nuffnang & ChrupChrup pagi tadi , yang tak berape nak banyak income tuh . Biasa lah blogging macam biskut . Kejap high kejap low . Sibuk dengan kehidupan seharian . Amir belajar tahun akhir sekarang nie . Kena fokus ;)

Okeh . ChrupChrup ada buat race . Haa . Nak tau race ape ? Haa . Kene lah teruskan membaca . Serious , hadia die gempak-gempak . Nak tau nak tau ? Kene daftar akaun chrupchrup dulu . Ketik sini ;)

Note : Bagi sesiapa yang dah ada akaun chrupchrup boleh terus ketik sini untuk terus join race ini ;) 

Dan nak tau lebih lanjut tentang race nie ? Boleh lah ketik gambar kat bawah nie . Baik cepat , sebab lagi cepat lagi banyak peluang nak menang . Opss . Lupe lak . Hadiah die ? Pergh . Sumpah best . Yang dah ketik-ketik link kat atas mesti dah tau kan2 hadiah die ?

Hadiah dia , adalah Ipad 2 , BB Bold 3 , Ipod Touch , pastu ticket movie ? Gile . Memang itu semua kegilaan korang kan2 ? Haa . Jum2 . ketik gambar kat bawah . kte lumbe . Sape menang pat hadiah best2 ;)

2 comments:

SyaZana said...

menarik contest ni...

Amir said...

@SyaZana
Hehe . Betul tuh . JOM lah JOIN ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design