Friday, October 22, 2010

New Site Login By Blogspot

Dua hari Amir tak jenguk blog Amir yang tak seberapa ramai orang nak baca ini ( disebabkan kecelakaan di jalan raya). Saja seronok menaip apa yang terlintas difikiran Amir . Terus klik link blogspot yang telah di bookmark awal-awal . Tiba-tiba saja perasan satu kelainan serta sangat lah comel . Blogspot dah tukar site login nya ! . Cute je . Sejuk mata memandang . Blogspot dah makin maju dalam meningkatkan ramai lagi pengguna untuk terus blogging di blogspot . Mari lihat paparan baru dari blogspot .


Comel un? ;)

2 comments:

ayuazami said...

i ta pena sign in blogger, mmg da auto sign in. maklumlah, malas na tulis byk kali.lgpon dlm uma ni, sorg je conquer pc buwok ni, iaitu i :D hee

Amir said...

@ayuazami

amir tak berani nak buat macam uh . takot orang lain dapat pass ngan email amir :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design