Sunday, December 26, 2010

500 Blog !


Nampak nyer Abg Ben kita dah tak sabar untuk segmen terbaru dia iaitu 500 Blog untuk dikumpul . Nak join jugak tak ? Best tau segmen-segmen Abg Ben kite nie . Hehe . . Klik banner Abg Ben kat atas untuk join . Gotcha .

Tapi Abg Ben kiter nie nak rakan-rakan blogger berminat untuk tersenarai dalam 500 Blog tuh untuk menceritakan serba sedikit tentang diri masing-masing serta tujuan jadi bloggger .

Amir seorang anak kelahiran ibu kota Kuala Lumpur , berumur 19 tahun . Haha . Muda lagi . Kahkahkah . Seorang mahasiswa IPT dekat ibu kota . Pelajar aliran Kejuruteraan Komputer Dan Rangkaian . Kegemaran Amir tuh . Kenapa Amir jadi nak jadi blogger . Bagi Amir menjadi seorang blogger tuh hanya untuk Amir berkongsi dengan pembaca semua walaupun sekelumit maklumat . Kadang-kadang baca akhbar atau majalah tak cukup . Sebab dekat blog-blog kebanyakannya hasil penulisan yang bedasarkan pengalaman . Seronok tuh , boleh kongsi dengan orang lain apa kita rasa , apa kita nak cakap . Haa .

Itu je kot nak citer . Hehe . Okeh Abg Ben oke tak sesi pengenalan kat atas tuh ? Oke kan ? kan ? Hee . Peace .

25 comments:

Silent Thinker said...

salam singgah dr blog BA.
nice blog!

Amir said...

@Silent Thinker

Thx , for dropping by . :D

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

follow ur blog :)

mary ann ;) said...

hai..jengah dr segmen abg ben
follow sini ya
jemput singgah belog sy ;)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Amir said...

@syira aka sepatu hijau

Hehe . Mesti punye nie . Abg Ben kte tuh dah bg amaran awl2 . Hehe . :D

Amir said...

@mary ann ;)
Thx for following ! :D

Amir said...

@Mimiey.. (^-^)

Hye Mimiey , salam kenal jugak ! THX :)

micky eyqa said...

keep blogging ye ^_^

salam perkenalan d cik eyqa
follow ur blog

Amir said...

@micky eyqa

Thx for supporting my blog cik eyqa . :D

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

* nama anak saya pun Amir juga :)

Amir said...

@Laili

Wah2 . Salam perkenalan jugak . Haha . Amir jugak ? Geng! :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Amir said...

@Myra Ayreen

Yeay! slamat berjaya ye Myra :)

sakuraspicelife said...

follw blk yer

Amir said...

@sakuraspicelife
orait! :)

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

Amir said...

@Papa Mifz

Salam kenal jugak! :P

kidin said...

salam singgah

nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

Amir said...

@kidin
Thx sbab singgah sini ye! :P

haniQaseh said...

salam perkenalan...jln2 dr blog ben...sambil tu jd follower kat sini..jom follow tie..

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..

mamat dh ada blog baru..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
jangan lupa follow aw..

ewanrani said...

ewanrani lepak2 sini tgk entries...jemput singgah blk n klik2 iklan..thank..

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design