Monday, January 10, 2011

Tidak Setuju Keputusan AJL 25 ?


Haa . Bagun subuh tadi dah tengok kawan-kawan amir ada yang like satu page ni . Hehe . Nampak sangat diorang dengki ngan Ana Raffali . Hehe . Lawak lah rakyat Malaysia ni . Tempias pun nak kecoh-kecoh kan ? Dah keputusan muktamad . Bukan boleh ubah-ubah dah pun . Hehe . Nak jugak buat page tak setuju kat Facebook . Lawak-lawak . Entah pape aje kan diorang nie . Tapi kan , Terkejut juga . Kenapa ? Mari lihat .


Hahahaha . Gila lah wei . Satu malam je dah 1 ribu lebih manusia yang like page ni . Hehe . Memang terbaik dari ladang lah nie . Hehe . Rase nyer 10 ribu like atau lebih tepat satu Malaysia like page ini Amir rasa , juri semua seram sejuk nak keluar dari rumah rase nyer . HAHHAHAHA .

2 comments:

mary ann ;) said...

ohh..dia menang ya?? semalam sy tak tengok pon sebab tidur awal..hahahaa

Amir said...

@mary ann ;)
HEHE . Tak tengok pon . Dengar kat radio jer sambil golek2 ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design