Sunday, June 19, 2011

Notebook 1 Malaysia Untuk Sekolah Sumbangan Kerajaan


Beberapa hari lepas , Amir ada tolong seorang pelajar ini . Dia nak Amir install beberapa software kat dalam notebook dia . Dia dapat sebuah notebook yang diberi secara percuma dari Kementerian Pelajaran . Ini adalah salah satu langkah yang bijak dari kerajaan untuk galakkan pelajar belajar dengan lebih tekun mencapai keputusan yang cemerlang dan boleh terus belajar ke peringkat universiti .

Tetapi , apa yang Amir terasa lucu dihati adalah kerana notebook tersebut mirip seakan Dell Mini . Huhu . Ianya adalah produk GreatWall . China mari . China adalah salah satu negara pengeluar barangan elektronik terbesar . Malah . Negara pengklonan barangan elektrik juga !! Hebat teknologi negara China . Bila lagi la Malaysia nak maju macam China nie . Tak sabar . Hehe . Mari tonton beberapa paparan notebook tersebut .


Inisiatif Jalur Lebar ? Tapi block site . HAHAHA .  Tapi tuan notebook nie cakap . " Kalau nak dapat notebook nie kene ade internet kat rumah . Baru boleh dapat percuma ". Adakah ini langkah inisiatif Kerajaan ? HAHAHA . Bagi lah tenet FREE jugak wei!! Huhu .


1 Malaysia

Produk of Great Wall


Side


Another SideProduct Of Greatwall . Perfect with Intel Atom ;)

2 comments:

Anonymous said...

ok la tu...x kan semua nak percuma

pyka story said...

kenapa saya x dapat ?? hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design