Saturday, January 15, 2011

Minggu Pertama yang Amat Padat

Buat peninggal jejak tapak kaki korang kat sini semasa blogwalk kat blog Amir . Minta maaf sangat-sangat ye ? Sebab tak sempat nak blogwalk korang balik . Dan Amir berterima kasih sangat-sangat sebab sudi datang jeguk blog Amir yang tak besh sangat nie . Hehe .

Minggu pertama untuk Semester 4 ini , padat dengan pelbagai aktiviti . Hehe . Macam-macam nak buat . Banyak keje . Nak settle dengan bisnes lah . Memang tak sempat nak update blog . Pergi kelas pagi , balik petang . Dah penat . Takda idea nak update blog , takde mood jugak . Hehe . Hari ini takde kelas . Boleh lah update blog Amir ni .

Ape yang sibuk sangat ? Hehe . Biase lah , jiwa remaja . Muda . Ada bisnes . Ada duit . HAHAHA . Merata-rata nak jenjalan sakan . Hehe . Mari lihat apa yang Amir buat minggu yang sibuk nie!

Happy Birthday Qairiah
Selamat Hari Jadi ye Yan , Aku tau birthday ko mase cuti semester hari tuh . Ko kat Perlis tak leyh nak celebrate lah . Tapi ko dah tau kan ? Kami kawan-kawan ko mesti tak lupe nak celebrate ko nyer birthday punye . Sumpah ko memang lawak . Aku takkan lupe prank ko yang nie YAN!!Heee . Peace :)

 Lokasi : Taman Tasik Perdana
Equipment : Nikon D3100 , Cik Yasmin
Mood : Sian budak nie kene prank cukup-cukup. Hehe . 

Welcome Skating Acedemy
Haa , pada asal nyer plan nak pergi The Curve Damansara . Hehe . Dah tak jadi , pergi Sunway . Ice Skatting! Hohoho . 1st time main mana nak reti , jatuh segala habis sakit tangan , badan kaki semua . Tapi ape-ape pun ianya seronok keluar ngan kengkawan Amir ini :)


Lokasi : Sunway Pyramid
Equipment : Nikon D3100 , Cik Yasmin
Mood : Tak sabar nak ice skatting!

i-City buat kali ke-2
Haa . Lepas tuh pergi shoot kat i-City , Shah Alam pulak . Hehe . Saje jenjalan ambik gambar kat sane . Yan , Myn , Eira semua cakap nak pergi . Amir bawak kan je . Hehe . So , tak lama kat sana sebab masin-masing dah penat gile .

Lokasi : i-City , Shah Alam
Equipment : Nikon D3100 , Cik Yasmin
Mood : Macam biasa , Amir bukan jenis yang pandai bergambar .

Macam ne ? Sibuk gile kan ? Hehe .Berjalan merata-rata . Tuh belum cakap fasal bisnes jersi Amir tengan bisnes Wifi Adapter lagi . Hehe . Terkejar sane sini collect stock . Hantar kat customer pula lepas tuh  . Hehe . Alhamdulillah bisnes maju! Boleh klik sini untuk lihat bisnes Amir .

2 comments:

gadis said...

wekkkk :P

Amir said...

@gadis
Hahaha . Yan , yan . Sian yan :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design